Cauta

Noutati

Studiu final AASA

31.10.2013
Studiul final realizat în cadrul proiectului AASA prezintă 1. Creșterea nivelului de cunoștințe ca urmare a participării la cursurile AASA 2. Impactul asupra gradului de adaptabilitate a participanților. Concluziile studiului au la bază chesti

Cuvânt de încheiere...sau de continuare!

31.10.2013
După 3 ani de zile încărcați cu activități, emoții, muncă, stres, bucurii și rezultate spectaculoase, proiectul AASA – Adaptabilitatea Angajaților, Succesul Angajatorilor s-a încheiat. Cel puțin din punctul de vedere al evaluărilor, formăr
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Termeni si conditii

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Atentionare

Acest website isi propune sa ofere vizitatorilor informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte.

Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse în www.succesulangajatorilor.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de succesulangajatorilor.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

SC Active Job Consulting SRL în calitate de solicitant principal, în parteneriat cu: SC RoMarketing SRL, Federatia Patronilor Bihor si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, în cadrul proiectului "Adaptabilitatea angajatilor, succesul angajatorilor - ASA" nu pot fi trase la raspundere in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocată utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de succesulangajatorilor.ro.

Termenii si conditiile de acces a siteului succesulangajatorilor.ro

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului succesulangajatorilor.ro aflat la adresele http://www.succesulangajatorilor.ro şi http://succesulangajatorilor.ro, denumit in continuare "succesulangajatorilor.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord. Acest website este mentinut si actualizat de SC Active Job Consulting SRL în calitate de solicitant principal, în parteneriat cu: SC RoMarketing SRL, Federatia Patronilor Bihor si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, în cadrul proiectului "Adaptabilitatea angajatilor, succesul angajatorilor - ASA".
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti succesulangajatorilor.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al succesulangajatorilor.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.
Termenii prezentului document dateaza de la 22 februarie 2011.


1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul succesulangajatorilor.ro, precum si orice alt material avand legatura cu succesulangajatorilor.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut succesulangajatorilor.ro"), apartin succesulangajatorilor.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuală. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele succesulangajatorilor.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea succesulangajatorilor.ro

2. Utilizarea continutului succesulangajatorilor.ro

Puteti copia si printa continutul succesulangajatorilor.ro doar pentru folosinta dumneavoastra personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul succesulangajatorilor.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea succesulangajatorilor.ro:

A. reproducerea sau stocarea continutului succesulangajatorilor.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
B. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului succesulangajatorilor.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea succesulangajatorilor.ro.
C. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al succesulangajatorilor.ro asupra continutului succesulangajatorilor.ro
Orice utilizare a continutului succesulangajatorilor.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului succesulangajatorilor.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@succesulangajatorilor.ro

3. Schimbari ale site-ului

succesulangajatorilor.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, succesulangajatorilor.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

4. Înregistrare, parole şi responsabilităţi

Accesul dvs. la anumite servicii şi informaţii din cadrul siteului este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiţi nimănui această parolă. succesulangajatorilor.ro nu va va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim deci să nu dezvăluiţi această parolă persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiţi să semnaţi log off / sign out din contul dvs. în oricare din serviciile online oferite de succesulangajatorilor.ro, la sfârşitul fiecărei sesiuni de utilizare a acestora. Vă sfătuim de asemenea să închideţi fereastra browserului în care aţi lucrat la sfârşitul navigării dumneavoastră în siteurile sau serviciile furnizate de succesulangajatorilor.ro
Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informaţiile dvs. personale sau la corespondenţa dumneavoastră atunci când lucraţi într-o reţea de computere aflată într-un loc public. (în cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecinţa, în ciuda eforturilor noastre de a va proteja informaţia personală, succesulangajatorilor.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor transmise de dvs. către noi, către şi de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm aşadar că orice informaţie trimisă către noi se va face pe propriu dumneavoastra risc.
Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisă partajarea datelor de acces (username şi parola) în contul succesulangajatorilor.ro, indiferent că accesul se realizează de către un utilizator sau un abonat succesulangajatorilor.ro. succesulangajatorilor.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei reţele la conţinutul său. În situaţia în care se descoperă accese de acest gen, succesulangajatorilor.ro îşi rezervă dreptul de a anula sau a suspenda accesul dumneavoastră la conţinutul său, fără posibilitatea returnării sumelor de bani care au rămas nefolosite din abonamentul plătit de dvs.

5. Acord de confidenţialitate

Informaţia pe care dumneavoastră o furnizaţi despre dvs. către succesulangajatorilor.ro va fi folosită doar în concordanţă cu termenii Acordului de Confidenţialitate al succesulangajatorilor.ro.

6. Platformele de comunicaţie puse la dispoziţie de succesulangajatorilor.ro

succesulangajatorilor.ro vă poate pune la dispoziţie ca şi platforme de comunicare între dvs. şi ceilalţi utilizatori succesulangajatorilor.ro un serviciu de mesagerie privată. În ideea în care succesulangajatorilor.ro nu poate şi nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii săi prin intermediul acestor platforme de comunicaţie, ne rezervăm dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi şi fără o notificare prealabilă), de a şterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricţiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicaţie.
Dvs. sunteţi singurul responsabil pentru conţinutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie să ştiţi că postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicaţie puse la dispoziţie de succesulangajatorilor.ro este supusă următoarelor limitări:

  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conţine o formă unanim recunoscută în societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri şi servicii.
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor succesulangajatorilor.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent că această trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicaţie puse la dispoziţie de succesulangajatorilor.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicaţie. Mai mult, contul dvs. de email pe care succesulangajatorilor.ro vi-l poate pune la dispozitie este limitată de folosirea acestuia doar în conformitate cu cerinţele legii sau ale moralei.
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin recomandări de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteţi publica sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin informaţii confidenţiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevazute cu menţiunea "confidenţial" sau cu orice altă menţiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta preţul, imaginea sau valoarea de piaţă al unui produs sau serviciu.
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin texte ilegale, ameninţătoare, abuzive, indecente, care încalcă în orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un terţ.
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin viruşi sau orice alte secvenţe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcţionalitatea succesulangajatorilor.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
  • Nu puteţi colecta în nici un fel informaţie indentificabilă personal de la utilizatorii sau membri succesulangajatorilor.ro.
  • Nu puteţi restricţiona sau elimina accesul unor alţi utilizatori la platformele de comunicaţie puse la dispoziţie de succesulangajatorilor.ro.
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje prin care există posibilitatea de a vă dezvalui identitatea faţă de eventualii vizitatori ai succesulangajatorilor.ro care nu îndeplinesc calitatea de membru plătitor, evitând astfel achitarea datoriilor faţă de SC Active Job Consulting SRL în calitate de solicitant principal, în parteneriat cu: SC RoMarketing SRL, Federatia Patronilor Bihor si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, în cadrul proiectului "Adaptabilitatea angajatilor, succesul angajatorilor - ASA", pentru folosirea serviciilor puse la dispoziţie.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie succesulangajatorilor.ro (email, mesaje private, etc...), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi succesulangajatorilor.ro pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
Email-ul si sistemul de mesajele private ale succesulangajatorilor.ro, precum si orice alta platforma de comunicatie succesulangajatorilor.ro care face posibila publicarea unor anunturi, contin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora succesulangajatorilor.ro nu are nici un control. succesulangajatorilor.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.
Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile succesulangajatorilor.ro sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in succesulangajatorilor.ro, sunteti de acord sa cedati succesulangajatorilor.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

7. Atentie!

Deşi în fiecare moment face eforturi în vederea asigurarii calităţii şi corectitudinii articolelor publicate în site, succesulangajatorilor.ro nu poate garanta, expres sau implicit, în privinţa conţinutului său, a siteului succesulangajatorilor.ro, a software-ului succesulangajatorilor.ro ori a produselor şi serviciilor apărute sub egida succesulangajatorilor.ro. succesulangajatorilor.ro nu îşi asumă răspunderea, în nici o situaţie, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularităţii informaţiilor şi serviciilor furnizate de site, chiar dacă succesulangajatorilor.ro vă atenţionase anterior că folosirea acestor informaţii fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
succesulangajatorilor.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, succesulangajatorilor.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
La cererea succesulangajatorilor.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere succesulangajatorilor.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

8. Forţa Majoră

succesulangajatorilor.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre succesulangajatorilor.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile succesulangajatorilor.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa succesulangajatorilor.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la succesulangajatorilor.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele succesulangajatorilor.ro, erorile de operare, greva, etc.

9. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.
succesulangajatorilor.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, succesulangajatorilor.ro va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor succesulangajatorilor.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de succesulangajatorilor.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.
Parti ale continutului inclus in succesulangajatorilor.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care succesulangajatorilor.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului succesulangajatorilor.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. succesulangajatorilor.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, succesulangajatorilor.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din succesulangajatorilor.ro.

Notficări
Orice notificare catre succesulangajatorilor.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

10. Legea care guvernează acordul

Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentul acord, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în faţa instanţelor româneşti.