Cauta

Noutati

Studiu final AASA

31.10.2013
Studiul final realizat în cadrul proiectului AASA prezintă 1. Creșterea nivelului de cunoștințe ca urmare a participării la cursurile AASA 2. Impactul asupra gradului de adaptabilitate a participanților. Concluziile studiului au la bază chesti

Cuvânt de încheiere...sau de continuare!

31.10.2013
După 3 ani de zile încărcați cu activități, emoții, muncă, stres, bucurii și rezultate spectaculoase, proiectul AASA – Adaptabilitatea Angajaților, Succesul Angajatorilor s-a încheiat. Cel puțin din punctul de vedere al evaluărilor, formăr

Evaluare

Persoanele selectate in cadrul proiectului vor beneficia de mai multe tipuri de evaluari, toate avand insa acelasi scop: cresterea gradului de adaptabilitate a fiecaruia printr-o mai buna cunoastere a punctelor tari, a limitarilor si, mai ales, a potentialului existent. 

Evaluarea se va face  pe baza a trei categorii de instrumente care urmaresc:
  1. masurarea nivelului abilitatilor de invatare – se vor aplica mai multe tipuri de teste, in functie de nivelul la care este inscris fiecare participant la training. Toate testele utilizate la aceasta categorie fac parte din bateria CAS (Cognitron Assessment System).
  2. analiza comportamentala – se va aplica chestionarul de analiza comportamentala Thomas cu scopul de a identifica profilul comportamental al fiecarei persoane evaluate in contextul activitatii pe care o realizeaza;
  3. masurarea nivelului existent al competentelor prin aplicarea unui chestionar specific pentru competentele vizate de formare. Acest chestionar se va aplica inca o data la finalul formarii, pentru a evidentia progresul realizat in urma formarii.
Participantii la formare vor primi feedback in legatura cu rezultatele individuale obtinute in urma evaluarii la care au participat. Vor primi si rapoartele scrise, acestea fiind tratate cu maxima confidentialitate, modul de utilizare ulterioara fiind la latitudinea fiecarei persoane.

Evaluarea este gratuita pentru toti participantii la formare, aceasta activitate fiind sustinuta prin proiecutl «Adaptabilitatea angajatilor, succesul angajatorilor – ASA»