Cauta

Noutati

Studiu final AASA

31.10.2013
Studiul final realizat în cadrul proiectului AASA prezintă 1. Creșterea nivelului de cunoștințe ca urmare a participării la cursurile AASA 2. Impactul asupra gradului de adaptabilitate a participanților. Concluziile studiului au la bază chesti

Cuvânt de încheiere...sau de continuare!

31.10.2013
După 3 ani de zile încărcați cu activități, emoții, muncă, stres, bucurii și rezultate spectaculoase, proiectul AASA – Adaptabilitatea Angajaților, Succesul Angajatorilor s-a încheiat. Cel puțin din punctul de vedere al evaluărilor, formăr

De la VIS la REALITATE

De la VIS la REALITATE

Ce a însemnat acest proiect pentru mine? E o întrebare care și-a găsit răspunsul pe parcursul celor 3 ani extraodinari de implementare. Totul a început ca un vis frumos. Persoane entuziaste au avut curajul să aștearnă pe hârtie acest proiect ambițios, prin care am ajuns să colaborăm cu peste 2600 de persoane interesate de dezvoltare personală și profesională. 

Cu un optimism debordant am pornit la drum. Echipa de proiect a reunit angajați din două firme, Active Job Consulting și Romarketing. Încă de la primele întâlniri de lucru, s-a simțit deschiderea pentru colaborare între membrii echipei. Am pus în comun tot ce am avut mai bun și am construit împreună materialele de curs. O muncă deosebită care a făcut posibilă decoperirea și cunoașterea la nivel personal a fiecărui membru din echipă. Așa cum vă așteptați diversitatea a adus un mare plus în tot ce a urmat. În ceea ce privește unitatea, elementele principale au fost țelul și valorile comune. Câteva cuvinte au fost trăite din plin: implicare, seriozitate, atenția către cei din jur, ascultare activă, comunicare, voie bună, optimism, organizare, asumarea de responsabilități și roluri, colaborare, muncă în echipă, flexibilitate. 

Au urmat zilele de curs, prilej de înnoire continuă. Fiecare grupă de cursanți a însemnat pentru mine, o nouă provocare și un nou început. Cursanții provenind din companii diferite, cu educații și cu experiențe diferite, au contribuit activ la personalizarea discuțiilor care s-au generat la cursuri. 

Personal, am învățat foarte mult de la toți cei cu care am avut ocazia să colaborez și simt că la nivel de dezvoltare personală am făcut un pas important.

Mă simt onorată că am avut prilejul să fac parte din această echipă de proiect. 

Vă mulțumesc tuturor.

 

Stela Bibart

Expert Formator

ROMARKETING