Cauta

Noutati

Studiu final AASA

31.10.2013
Studiul final realizat în cadrul proiectului AASA prezintă 1. Creșterea nivelului de cunoștințe ca urmare a participării la cursurile AASA 2. Impactul asupra gradului de adaptabilitate a participanților. Concluziile studiului au la bază chesti

Cuvânt de încheiere...sau de continuare!

31.10.2013
După 3 ani de zile încărcați cu activități, emoții, muncă, stres, bucurii și rezultate spectaculoase, proiectul AASA – Adaptabilitatea Angajaților, Succesul Angajatorilor s-a încheiat. Cel puțin din punctul de vedere al evaluărilor, formăr

Managementul talentelor

Durata: 16 ore                    Nivel: Top Management

“Oamenii nu sunt cea mai importantă valoare a unei organizaţii. Oamenii POTRIVIŢI sunt!”

      Jim Collins
 

Găseste talente, păstrează talente, creste talente!

Managementul talentelor a aparut ca şi preocupare constantă a organizaţiilor în urmă cu doar 2-3 ani. Cine s-ar fi gândit ca de modul în care se deruleaza aceasta activitate va depinde succesul pe termen lung al oricarei companii?!

Programul îsi propune să abordeze într-un mod dinamic şi interactiv acţiunile concrete pe care le presupune Managementul talentelor. De la identificarea a ceea ce înseamna cu adevarat TALENT pentru o firmă şi pâna la modalităţi de menţinere şi reţinere a celor care au aceste talente atât de necesare organizaţiilor.

Se vor discuta bune practici, exemple de succes din viaţa reală, bariere cu care firmele se pot confrunta în demersul lor de management al talentelor, modele recunoscute ce pot fi adaptate nevoilor participanţilor sau preluate ca atare.

Top managementul are rolul de a fi un exemplu personal în managementul talentelor într-o companie. Ceilalti vor urma acest exemplu!

Inscriere in baza de date a grupului tinta

Pentru a va inscrie in baza de date a grupului tinta trebuie sa descarcati (de la sectiunea «DOWNLOAD» din josul paginii) si sa completati urmatoarele formulare:

  • Formular individual de inregistrare (Anexa 1)
  • Declaratie de intentie privind inscrierea in proiect si indeplinirea conditiilor obligatorii (Anexa 2);
  • Acord pentru confidentialitatea datelor (Anexa 3)
  • Adeverinta eliberata de angajator din care sa rezulte calitatea de angajat. Adeverinta va fi eliberata conform pozitiei – nivel executiv si nivel managerial (Anexa 4)

La aceste formulare se adauga:

  • Fotocopie a  cartii de identitate a solicitantei/solicitantului (Anexa 5);

Aceste documente se pot trimite astfel:

Pentru zona Nord-Vest prin fax la numarul +40 359 457658, scanate pe adresa ioana.brinzas@succesulangajatorilor.ro sau prin posta la adresa SC ACTIVE JOB CONSULTING SRL, proiect «Adaptabilitatea Angajatilor, Succesul Angajatorilor – ASA», Str.Olteniei nr. 67, Oradea, 410059 Bihor, ROMANIA.

Pentru zona Vest prin fax la numarul +40 374 160 959, scanate pe adresa alina.milin@succesulangajatorilor.ro sau prin posta la adresa CCIAT, proiect «Adaptabilitatea Angajatilor, Succesul Angajatorilor – ASA», Str. Piata Victoriei, nr. 3, Timisoara, cod 300030, ROMANIA.

Pentru mai multe detalii privind datele de contact sau pentru a cere mai multe informatii puteti accesa pagina contact.

DOWNLOAD

Cursuri Top Management