Cauta

Noutati

Studiu final AASA

31.10.2013
Studiul final realizat în cadrul proiectului AASA prezintă 1. Creșterea nivelului de cunoștințe ca urmare a participării la cursurile AASA 2. Impactul asupra gradului de adaptabilitate a participanților. Concluziile studiului au la bază chesti

Cuvânt de încheiere...sau de continuare!

31.10.2013
După 3 ani de zile încărcați cu activități, emoții, muncă, stres, bucurii și rezultate spectaculoase, proiectul AASA – Adaptabilitatea Angajaților, Succesul Angajatorilor s-a încheiat. Cel puțin din punctul de vedere al evaluărilor, formăr

Managementul performantei

Durata: 16 ore                    Nivel: Top Management

„Valoarea succesului este data de rezultat“

Albert Einstein

Performanta poate fi obtinuta prin perseverenta!

Top managementul organizatiei are raspunderea atingerii performantelor independent de resurse, contexte sau disponibilitati individuale.

Cursul de management al performantei explica principiile de functionare ale managementului performantei intr-o organizatie, cat si activitatile care trebuiesc desfasurate in acest sens. Pentru a intelege ca managementul performantei este un sistem care ne ajuta sa ne concentram asupra îmbunatatirii lucrurilor celor mai importante pentru ca organizatia sa isi atinga obiectivele, vor fi abordate trei teme:

  • Schimbari si necesitate – context actual
  • Sugestii pentru construirea si utilizarea sistemelor de evaluare a performantei
  • Efectul evaluarii performantei asupra comportamentului angajatului

Managementul performantei este cea mai importanta si productiva activitate a managementului de top. De ce? Pentru ca...

„Sa încerci să conduci o echipa fără un sistem bun si simplu de ghidare este ca şi cum ai încerca sa conduci o maşină fara tabloul de bord.”
Christopher Meyer

 

Inscriere in baza de date a grupului tinta

Pentru a va inscrie in baza de date a grupului tinta trebuie sa descarcati (de la sectiunea «DOWNLOAD» din josul paginii) si sa completati urmatoarele formulare:

  • Formular individual de inregistrare (Anexa 1)
  • Declaratie de intentie privind inscrierea in proiect si indeplinirea conditiilor obligatorii (Anexa 2);
  • Acord pentru confidentialitatea datelor (Anexa 3)
  • Adeverinta eliberata de angajator din care sa rezulte calitatea de angajat. Adeverinta va fi eliberata conform pozitiei – nivel executiv si nivel managerial (Anexa 4)

La aceste formulare se adauga:

  • Fotocopie a  cartii de identitate a solicitantei/solicitantului (Anexa 5);

Aceste documente se pot trimite astfel:

Pentru zona Nord-Vest prin fax la numarul +40 359 457658, scanate pe adresa ioana.brinzas@succesulangajatorilor.ro sau prin posta la adresa SC ACTIVE JOB CONSULTING SRL, proiect «Adaptabilitatea Angajatilor, Succesul Angajatorilor – ASA», Str.Olteniei nr. 67, Oradea, 410059 Bihor, ROMANIA.

Pentru zona Vest prin fax la numarul +40 374 160 959, scanate pe adresa alina.milin@succesulangajatorilor.ro sau prin posta la adresa CCIAT, proiect «Adaptabilitatea Angajatilor, Succesul Angajatorilor – ASA», Str. Piata Victoriei, nr. 3, Timisoara, cod 300030, ROMANIA.

Pentru mai multe detalii privind datele de contact sau pentru a cere mai multe informatii puteti accesa pagina contact.

DOWNLOAD

Cursuri Top Management