Cauta

Noutati

Studiu final AASA

31.10.2013
Studiul final realizat în cadrul proiectului AASA prezintă 1. Creșterea nivelului de cunoștințe ca urmare a participării la cursurile AASA 2. Impactul asupra gradului de adaptabilitate a participanților. Concluziile studiului au la bază chesti

Cuvânt de încheiere...sau de continuare!

31.10.2013
După 3 ani de zile încărcați cu activități, emoții, muncă, stres, bucurii și rezultate spectaculoase, proiectul AASA – Adaptabilitatea Angajaților, Succesul Angajatorilor s-a încheiat. Cel puțin din punctul de vedere al evaluărilor, formăr

Leadership

Durata: 4 ore                    Nivel: Top Management

„Întrebarea ’cine trebuie să fie lider?’ este ca şi întrebarea ’cine trebuie să fie tenor într-un cvartet?’. Evident, cel care poate cânta tenor!

Henry Ford

Leadership-ul presupune să conduci oamenii, nu să-i gestionezi!

Oamenii se conduc, nu se gestionează. Valoarea unei organizaţii stă în felul în care echipa de top management  ştie să conducă oamenii potriviţi.

Pe durata programului de leadership participanţii vor fi provocaţi să răspundă şi să îşi răspundă la 4 întrebari:
1.    De ce sunt lideri?
2.    Ce pot să facă pentru a deveni mai buni ca şi lideri?
3.    Ce stil de conducere au?
4.    Ce stil de conducere se potriveste echipei lor?

Totodata, vor fi abordate modele de conducere şi va fi exersată conducerea situaţională la nivel de maestru.

Este orchestra simfonica un model de conducere? În ce fel? Poate fi comparat acest exemplu cu organizaţia? Prin discuţii şi activităţi interactive vor fi construite răspunsurile la aceste întrebari.

Inscriere in baza de date a grupului tinta

Pentru a va inscrie in baza de date a grupului tinta trebuie sa descarcati (de la sectiunea «DOWNLOAD» din josul paginii) si sa completati urmatoarele formulare:

  • Formular individual de inregistrare (Anexa 1)
  • Declaratie de intentie privind inscrierea in proiect si indeplinirea conditiilor obligatorii (Anexa 2);
  • Acord pentru confidentialitatea datelor (Anexa 3)
  • Adeverinta eliberata de angajator din care sa rezulte calitatea de angajat. Adeverinta va fi eliberata conform pozitiei – nivel executiv si nivel managerial (Anexa 4)

La aceste formulare se adauga:

  • Fotocopie a  cartii de identitate a solicitantei/solicitantului (Anexa 5);

Aceste documente se pot trimite astfel:

Pentru zona Nord-Vest prin fax la numarul +40 359 457658, scanate pe adresa ioana.brinzas@succesulangajatorilor.ro sau prin posta la adresa SC ACTIVE JOB CONSULTING SRL, proiect «Adaptabilitatea Angajatilor, Succesul Angajatorilor – ASA», Str.Olteniei nr. 67, Oradea, 410059 Bihor, ROMANIA.

Pentru zona Vest prin fax la numarul +40 374 160 959, scanate pe adresa alina.milin@succesulangajatorilor.ro sau prin posta la adresa CCIAT, proiect «Adaptabilitatea Angajatilor, Succesul Angajatorilor – ASA», Str. Piata Victoriei, nr. 3, Timisoara, cod 300030, ROMANIA.

Pentru mai multe detalii privind datele de contact sau pentru a cere mai multe informatii puteti accesa pagina contact.

DOWNLOAD

Cursuri Top Management