Cauta

Noutati

Studiu final AASA

31.10.2013
Studiul final realizat în cadrul proiectului AASA prezintă 1. Creșterea nivelului de cunoștințe ca urmare a participării la cursurile AASA 2. Impactul asupra gradului de adaptabilitate a participanților. Concluziile studiului au la bază chesti

Cuvânt de încheiere...sau de continuare!

31.10.2013
După 3 ani de zile încărcați cu activități, emoții, muncă, stres, bucurii și rezultate spectaculoase, proiectul AASA – Adaptabilitatea Angajaților, Succesul Angajatorilor s-a încheiat. Cel puțin din punctul de vedere al evaluărilor, formăr

Coaching şi mentoring

Durata: 16 ore                    Nivel: Top Management

„Există un singur tip de succes:
acela de a face din propria viată ceea ce vrei.”

   Henry D. Thoreau

Dezvoltarea personală te conduce la succes !

Coaching-ul are un singur scop, acela de a ajuta indivizii, echipele şi organizaţiile să fie cu adevărat un succes.
Cursul prezintă principiile, caracteristicile şi etapele procesului de coaching, tipuri (business coaching, life coaching etc) şi modele de coaching cu exemple practice (Cognitiv-comportamental, GROW, POD etc). Ghidul de coaching şi planul personal de dezvoltare vin în completarea beneficiilor reale ale acestui curs.
Mentoring-ul presupune ca un expert într-un domeniu profesional anume să “ia sub aripa protectoare” şi să supervizeze o alta persoana, cu un grad de experienţă mai mic. În cadrul cursului vor fi prezentate stiluri de mentorat, instrumente folosite în activitatea de mentorat, bariere întalnite, precum şi sistemul de monitorizare şi evaluare a procesului de mentorat.
Cursul clarifică diferenţa dintre coaching şi mentoring, cu particularităţile acestora.

Inscriere in baza de date a grupului tinta

Pentru a va inscrie in baza de date a grupului tinta trebuie sa descarcati (de la sectiunea «DOWNLOAD» din josul paginii) si sa completati urmatoarele formulare:

  • Formular individual de inregistrare (Anexa 1)
  • Declaratie de intentie privind inscrierea in proiect si indeplinirea conditiilor obligatorii (Anexa 2);
  • Acord pentru confidentialitatea datelor (Anexa 3)
  • Adeverinta eliberata de angajator din care sa rezulte calitatea de angajat. Adeverinta va fi eliberata conform pozitiei – nivel executiv si nivel managerial (Anexa 4)

La aceste formulare se adauga:

  • Fotocopie a  cartii de identitate a solicitantei/solicitantului (Anexa 5);

Aceste documente se pot trimite astfel:

Pentru zona Nord-Vest prin fax la numarul +40 359 457658, scanate pe adresa ioana.brinzas@succesulangajatorilor.ro sau prin posta la adresa SC ACTIVE JOB CONSULTING SRL, proiect «Adaptabilitatea Angajatilor, Succesul Angajatorilor – ASA», Str.Olteniei nr. 67, Oradea, 410059 Bihor, ROMANIA.

Pentru zona Vest prin fax la numarul +40 374 160 959, scanate pe adresa alina.milin@succesulangajatorilor.ro sau prin posta la adresa CCIAT, proiect «Adaptabilitatea Angajatilor, Succesul Angajatorilor – ASA», Str. Piata Victoriei, nr. 3, Timisoara, cod 300030, ROMANIA.

Pentru mai multe detalii privind datele de contact sau pentru a cere mai multe informatii puteti accesa pagina contact.

DOWNLOAD

Cursuri Top Management