Cauta

Noutati

Studiu final AASA

31.10.2013
Studiul final realizat în cadrul proiectului AASA prezintă 1. Creșterea nivelului de cunoștințe ca urmare a participării la cursurile AASA 2. Impactul asupra gradului de adaptabilitate a participanților. Concluziile studiului au la bază chesti

Cuvânt de încheiere...sau de continuare!

31.10.2013
După 3 ani de zile încărcați cu activități, emoții, muncă, stres, bucurii și rezultate spectaculoase, proiectul AASA – Adaptabilitatea Angajaților, Succesul Angajatorilor s-a încheiat. Cel puțin din punctul de vedere al evaluărilor, formăr

Managementul schimbării şi tranziţiei

Durata: 16 ore                    Nivel: Middle Management

„Nu specia cea mai puternică sau mai inteligentă supravieţuieşte. Ci aceea care este cea mai adaptabilă la schimbări.”

(Charles Darwin)

Înţelege schimbarea, aplică schimbarea!

A fi manager într-o organizatie în curs de tranziţie şi a-ţi conduce echipa prin acest proces catre schimbare reprezintă o provocare a societăţii de azi, de rezolvarea căreia depinde însăşi viaţa organizaţiei.

Cursul analizează avantajele si dezavantejele schimbării, modelele şi paşii acesteia pentru a ajunge la înţelegerea nevoii de schimbare.

De asemenea, se discută pe tema atitudinii în faţa schimbării şi a relaţiei ei cu atingerea obiectivelor companiei, se învaţă metode de planificare a schimbării şi tranziţiei, de depaşire a obstacolelor prin motivare şi gestionarea conflictelor din cadrul echipei, de identificare a elementelor menţinerii schimbării eficiente – toate acestea pentru a fi mai eficienţi în aplicarea schimbării.

Inscriere in baza de date a grupului tinta

Pentru a va inscrie in baza de date a grupului tinta trebuie sa descarcati (de la sectiunea «DOWNLOAD» din josul paginii) si sa completati urmatoarele formulare:

  • Formular individual de inregistrare (Anexa 1)
  • Declaratie de intentie privind inscrierea in proiect si indeplinirea conditiilor obligatorii (Anexa 2);
  • Acord pentru confidentialitatea datelor (Anexa 3)
  • Adeverinta eliberata de angajator din care sa rezulte calitatea de angajat. Adeverinta va fi eliberata conform pozitiei – nivel executiv si nivel managerial (Anexa 4)

La aceste formulare se adauga:

  • Fotocopie a  cartii de identitate a solicitantei/solicitantului (Anexa 5);

Aceste documente se pot trimite astfel:

Pentru zona Nord-Vest prin fax la numarul +40 359 457658, scanate pe adresa ioana.brinzas@succesulangajatorilor.ro sau prin posta la adresa SC ACTIVE JOB CONSULTING SRL, proiect «Adaptabilitatea Angajatilor, Succesul Angajatorilor – ASA», Str.Olteniei nr. 67, Oradea, 410059 Bihor, ROMANIA.

Pentru zona Vest prin fax la numarul +40 374 160 959, scanate pe adresa alina.milin@succesulangajatorilor.ro sau prin posta la adresa CCIAT, proiect «Adaptabilitatea Angajatilor, Succesul Angajatorilor – ASA», Str. Piata Victoriei, nr. 3, Timisoara, cod 300030, ROMANIA.

Pentru mai multe detalii privind datele de contact sau pentru a cere mai multe informatii puteti accesa pagina contact.

DOWNLOAD

Cursuri Middle Management