Cauta

Noutati

Studiu final AASA

31.10.2013
Studiul final realizat în cadrul proiectului AASA prezintă 1. Creșterea nivelului de cunoștințe ca urmare a participării la cursurile AASA 2. Impactul asupra gradului de adaptabilitate a participanților. Concluziile studiului au la bază chesti

Cuvânt de încheiere...sau de continuare!

31.10.2013
După 3 ani de zile încărcați cu activități, emoții, muncă, stres, bucurii și rezultate spectaculoase, proiectul AASA – Adaptabilitatea Angajaților, Succesul Angajatorilor s-a încheiat. Cel puțin din punctul de vedere al evaluărilor, formăr

Anunt achizitie creare website, gazduire website si crearea imaginii proiectului

Nr. 155/08.12.2010

Active Job Consulting invita operatorii economici specializati interesati sa participe la procedura de achizitie deschisa de cercetarea pietei in urma careia dorim sa identificam furnizorul de servicii cu care vom semna contractul pentru crerea de website, gazduire website si crearea imaginii proiectului(cod CPV 72413000-8 , 72415000-2 , 72412000-1) pentru proiectul Adaptabilitatea angajatilor, succesul angajatorilor - ASA, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, „Investeşte în oameni!”. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare este pretul cel mai bun conform instructiunii 26/2010 AM POS DRU.
Ofertele se pot trimite pana la data de: 17.12.2010, ora 10.00, la adresa: S.C. ACTIVE JOB CONSULTING S.R.L., Strada Olteniei, nr. 67, Oradea, BIHOR, ROMANIA, C.P. 410059. Documentaţia pentru ofertanti în baza căreia trebuie elaborată oferta poate fi obţinută gratuit printr-o solicitare scrisa trimisa la adresa de e-mail:
constantin.popa@activejob.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0749081382 sau la e-mail: constantin.popa@activejob.ro, persoana de contact: responsabil achizitii - Constantin Popa.


Specificatii tehnice:
- Dezvoltarea unui site web pentru prezentarea proiectului, informare si comunicare.
- Site-ul va fi construit astfel incat:
- continutul sau sa fie dinamic si sa poata fi administrat prin intermediul unui sistem de management al continutului (CMS) prin care sa se poata adauga usor elemente de informare si comunicare, fara a dauna aspectului general al siteului si liniilor de design;
- sa permita inregistrarea la diferite pachete de cursuri si comunicarea cu cei inscrisi;
- sa permita comunicarea printr-un sistem de newsletter;
- sa dispuna de o functie globala de cautare a informatiei;
- sa se conformeze standardelor XHTML şi CSS cu structură bazată exclusiv pe div-uri (fără structuri tabelare), va fi validat conform standardelor W3C si standardelor Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0, va fi testat pe sistemele de operare Windows şi Linux utilizând browserele: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Google Chrome, Safari, Konqueror.
- Site-ul va fi insotit de imaginea proiectului clar prezentata intr-un manual de identitate care va cuprinde si un logo, scrisoare cu antet, semnatura email.
- Site-ul va fi gazduit pentru o perioada de 3 ani, se vor asigura un numar nelimitat de adrese de email, spatiu pe disc si trafic .
- Se va asigura gratuit consultanta tehnica, training si manual de utilizare pentru utilizarea CMS-ului, actualizarea continutului si un numar de 10 modificari de structura.
- Se va asigura gratuit optimizare pentru motoarele de cautare.
- Toate aspectele legate de imagine vor fi corelate cu Manualul de identitate vizuala - POSDRU.

DOWNLOAD